Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-05-2018 (versie 0.2)

Startuppack biedt haar klanten een online omgeving in de vorm van een website die gebruikt kan worden om een onderneming te presenteren. De inhoud van deze website in de vorm van foto’s en teksten blijven eigendom van de klant. Het content management systeem (CMS) en het bijbehorende Thema blijft eigendom van Startuppack en mag door de klant gebruikt worden zolang hier de verschuldigde maandelijkse webhosting kosten tijdig voor worden voldaan.

Facturatie

Pakketontwikkeling

De kosten voor de ontwikkeling van het pakket worden bij aanvang voor 25% in rekening gebracht. De resterende 75% wordt afgerekend na oplevering, wanneer je helemaal tevreden bent.

Hosting kosten

Het maandelijkse bedrag voor hosting wordt rond de eerste dag van de maand geïncasseerd. Dit wordt automatisch afgeschreven en start wanneer je website online is gegaan.

Opzeggen

Termijn

De opzegtermijn is 1 maand, met een minimale webhosting periode van 1 jaar. Dus na 12 maanden kun je het pakket maandelijks opzeggen, zonder extra kosten.

Wijze van opzeggen

Opzeggen kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@startuppack.nl waarin de gewenste datum en reden van opzeggen worden vermeld. De geregistreerde eigenaar ontvangt dan nog een bevestigings e-mail met daarin de datum waarop de hosting stopgezet zal worden.

Bronbestanden

Logo

Het bronbestand van het logo dat ontwikkeld wordt zal worden overgedragen aan de klant. De klant is vrij dit te gebruiken binnen uitingen anders dan vanuit Startuppack.

Visitekaartje

Het visitekaartje is na te bestellen bij Startuppack waarbij het bronbestand eigendom blijft van Startuppack.

Meer info

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de algemene voorwaarden of heb je overige vragen. Neem gerust contact met ons!

Geen reacties meer mogelijk.