Een sprekende, maar bovenal duidelijke website zal in 1 oogopslag vertellen waar jouw onderneming zich op richt. Waarom jouw aanbod zo uniek is en toekomstige klanten voor jou zullen kiezen. Je biedt een directe oplossing voor een bestaand probleem. De wereld kan niet meer om je heen!

Totaal pakket

Webhosting, Domeinnaam en E-mail

We zullen je nieuwe website op een veilige en snelle plek plaatsen. Ook wel webhosting genoemd. Daarnaast kun je een domeinnaam kiezen die het beste past bij je onderneming. Aan deze domeinnaam kunnen we verschillende e-mail adressen naar keuze koppelen. Deze kun je vervolgens gaan gebruiken in de communicatie.

Indeling van de website, dat past bij het doel

Geen zorgen om de indeling van de website, hier hebben we goed over nagedacht. Zo hebben we een aantal basis indelingen ontwikkeld, waarin jouw unieke verhaal verteld kan worden. Elke indeling (ook wel framework) kent zijn eigen functionaliteit, welke samenkomt met hetgeen dat past bij jouw onderneming en de wensen die je hebt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, kijk dan bij “Frameworks“. Het is leuk om te vermelden dat deze website (diegene waar je nu naar kijkt) ook volledig gebouwd is op een bestaande Startuppack Framework.

Volledig zelf aan te passen – CMS

Wanneer de eerste opzet van je nieuwe website naar wens is , kunnen we online. Dat is een mooi moment. We begrijpen ook jouw onderneming in ontwikkeling is en sommige punten in de toekomst wellicht aangepast moeten worden. Daarom kun je je website na online-gang helemaal zelf aanpassen naar wens.

De 0ntwikkeling doen we samen

StartupDocument

Door het stellen van de juiste vragen, achterhalen we wat de kern is van je onderneming, waar je voorkeur ligt wat betreft het ontwerp en wat de functie zal zijn van je toekomstige website. Dit doen we aan de hand van een vooraf opgesteld document, wat je vrijblijvend kunt downloaden en invullen. Het zal je helpen in het vormen van een verhaal dat jouw onderneming op een unieke manier beschrijft. Dit is het startpunt van een nieuw begin, we zijn nu in staat jouw nieuwe identiteit vorm te geven.

Huisstijl

Om een professionele & herkenbare indruk achter te laten bij je klant, zullen we samen op zoek gaan naar een passende huisstijl voor je onderneming. Zo ontwikkelen we een sprekende identiteit die past bij jou en bij hetgeen je onderneming uitvoert. Deze uniforme huisstijl zal meegenomen worden in je nieuwe website, logo en visitekaartje. Daarbij is deze ook bruikbaar voor toekomstige uitingen zoals flyers, posters, brochures en ander drukwerk.

Klaar om te starten?

Dat kan vrijblijvend en eenvoudig. Download gratis het Startupdocument! Stuur het zover als mogelijk ingevuld terug en we zorgen samen voor de lancering!

Download StartupDocument

Geen reacties meer mogelijk.